Näin teet tilauksen

Näin teet tilauksen

Näin vuokraat astioita ja kalusteita nettisivuiltamme

Nettisivuillamme näkyvät tuotehinnat pitävät sisällään max 3vrk vuokra-ajan (viikonloppuna olevien juhlien osalta vuokra-aika on perjantaista maanantaihin). Mikäli sinulla on tarve 3vrk pidemmälle vuokra-ajalle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Toivomme tilauksien saapumista vähintään paria päivää ennen haluttua nouto- tai toimituspäivää. Tilauksen teko on mahdollista sivustomme kautta klo 14 asti, mikäli haluttu nouto- tai toimituspäivä on seuraavalle päivälle.

Tilaus tulee tehdä joko nettisivujemme kautta tai jättää kirjallisesti sähköpostiin asiakaspalvelu@jubilee.fi

  1. Mikäli olet jo asiakkaamme, voit tehdä tilauksen myös kirjautuneena asiakkaana, muutoin tilaus tehdään ilman kirjautumista.
  2. Aloita tilauksen tekeminen valitsemalla haluamasi tuotekategoria.
  3. Tämän jälkeen valitse haluttu nouto-/toimitus ja palautus-/poishakupäivä.
  4. Päivämäärien valinnan jälkeen voit alkaa lisäämään tuotteita vuokrakoriin. Tuotteen siirtyminen vuokrakoriin saattaa kestää hetken, sillä järjestelmä tarkistaa saatavuutta. Tarkistuksen jälkeen sivusto ilmoittaa "tuote lisätty koriin". Kun olet lisännyt vuokrakoriin haluamasi tuotteet, voit siirtyä sivun oikeasta yläreunasta viemään tilauksesi loppuun.
  5. Mikäli vuokrakorissa on puhdistusta vaativia tuotteita (astioita), järjestelmä lisää automaattisesti puhdistuslisän tilaukselle. Tällöin voit palauttaa astiat likaisina takaisin. Mikäli haluat puhdistaa astiat itse, voit laittaa ruksin kohtaan "puhdistamme itse". Tällöin emme veloita puhdistuslisää ja tuotteet tulee palauttaa puhdistettuina.
  6. Voit joko noutaa ja palauttaa itse tilauksesi tai valita Jubileen kuljetukset. Järjestelmä lisää automaattisesti kuljetuksista veloituksen tilaukselle. Varastolta noudot ja palautukset onnistuu aukioloaikojemme puitteissa, tarkistathan voimassa olevat aukioloajat täältä.
  7. Yksityisasiakkaille maksuvaihtoehdot on korttimaksu noudon-/toimituksen yhteydessä tai ennakkolasku. Uusille yritysasiakkaille maksuvaihtoehdot ovat myöskin korttimaksu noudon-/toimituksen yhteydessä tai ennakkolasku.

Lähetettyäsi tilauksesi meille, tarkistamme ja käymme sen vielä läpi ja lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostiin.

Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksen tekemiseen liittyen tai tilauksen tekemisen yhteydessä esiintyy haasteita, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Ystävällisin terveisin,
 
Jubileen asiakaspalvelu
p. 09 7599 4400
asiakaspalvelu@jubilee.fi